ZorróAszter
Mottó: Láttál-e már fa tetején jurtát, mit egy kurta nyelű lándzsa hegye fúrt át?

Nolblog Saját blogom Segítség

Feltöltök

blogolok videót képet hangot


Ez a sztori megint a korábbi sztorikra hasonlít: a hollywoodi színészek puskái, a külföldi túszszabadítás, a palesztin fogorvos, Tóásó hazahozatala és hasonló akciókra.


Az lengedezik itt a háttérben homályosan, hogy kerestek pár fegyverbuzit, akik második világháborús relikviákat gyűjtögetnek fémkeresővel az erdőben.


Ezekből Dunát lehetne rekeszteni. Aztán kerestek ezek között olyanokat, akik emellett még hülyeségeket is beszélnek rendszeresen és ezek alapján lecsaptak rájuk mint terroristákra.


Magyarország nem különösebben veszélyeztetett az arab terrorizmus által.


A terrorizmus szereti a világos beszédet, a világos célpontokat. Ebbe nem fér bele a célponttal kapcsolatos magyarázkodás. Az arab világban pedig még nagyon sokakban él az a téves nézet, miszerint még mindig az arabok és palesztinok pártján vagyunk.


Bár az elmúlt negyed században rengeteget tettünk annak érdekében, hogy tudatosítsuk az arabokban ezt az új fejleményt, de úgy látszik mégsem eleget.


Így a teljes sikerig legfeljebb gyenge láncszem alapon lehetünk gyenge célpont.


Bár a TEK látványterrorelhárítása éppen ezt a státuszunkat kiáltja világgá.


2015. 11. 27.



További cikkek »»»»

Ne nézd a hozzászólások dátumát! Szólj hozzá bátran bármikor!

0
2 Jelentkezz be a szavazáshoz!

Hozzászólások

Eddig 19 komment érkezett

1. little
2015. 11. 28. 0:25

+

Így igaz.

Fognak is terroristákat "találni" mint anno az ÁVO a néphatalom ellen szövetkezőeket, kissé spiccessen, az agent provocateur által biztatva, Rákosi viccek elmondására.

Kell ez, hogy bebizonyítsák, rájuk szükség van

2. ZorróAszter (szerkesztő)
2015. 11. 28. 1:26

Kedves Little!

Nem teljesen. Mert itt egyelőre mindenféle aggasztó jeltől eltekintve de csak az történt, hogy Orbán a belpolitikai pávatáncához igénybe vesz minden, jobb sorsra érdemes szervezetet is.

És vannak szervek, amiknek ez a divatbemutató különösen rosszul áll.

ÁVÓ: a múlttal való szembenézés a kommunizmus privilégiuma. A nyugati levéltárak nem kutathatók.

Mikor a guilfordi négyek beszámoltak róla, hogy az angol terrorelhárítók azzal vették őket rá a beismerő vallomás aláírására, hogy különben elgázolják a családtagjaikat az utcán, az nekem azért volt érdekes, mert Farkas Vladimír elleni egyik vádpont volt, hogy ugyanezzel bírta beismerő vallomásra Horváth Zoltán volt szocdem politikust.

Namost Farkas Vladimír jó sok évet kapott, még ha hat év után szabadult is az amnesztiával.

No és az angol terrorelhárítók?

3. little
2015. 11. 28. 2:57

re 2. ZorróAszter (szerkesztő)
2015. 11. 28. 1:26
Kedves Z,. én nem értem miben nem értünk egyet, ugyan én azt az esetet, aguilfordi négyet, stb. nem ismerem.
De azt beismerem , hogy a biztonsági szervek manapság jóval hatékonyabbak, jóval többet tudnak rólunk, a törvényeket nemigen tisztelik, ésatöbbi.
És mintahogy az ÁVO besúgokat elitéljük, ezeket a "techiket" akik minket lehallgatnak/analizálnak sokszor nem.
Mintahogy a repülőből bombázókat és akik a drónokat kezelik nem itéljük gyilkosként, de az aki egy késsel dolgozik, azt igen.
És folytathatnám....

4. pietnik
2015. 11. 28. 7:50

Little!
Pontosan neked írtam tegnap,hogy 56-ig 250-nél több hazai ,és külföldi irányítású összeesküvést lepleztek le,és azok zöme nem légből kapott,ÁVO által megrendezett volt!
Pl.Fehér Tollasok,Kopjások,aztán akit ma annyira siratnak,már nem tudom a nevét annak a papnak stb.Azért ne keverjünk már !A Rákosi féle "a nemzetközi helyzet fokozódik" nem volt hülyeség,hiába próbálják annak beállítani!
Honnan a csudából került akkor elő külföldről 89-ben hirtelen annyi ellenálló?!
Viszont a tegnapi,két idős pacák elfogását illető gyanú!!Hát az röhej!

5. ZorróAszter (szerkesztő)
2015. 11. 28. 8:18

Kedves Litlte!

Hát csak abban, hogy a jelenlegi helyzet az még nem ugyanaz mint Rákosi idejében.

Mert itt még egyelőre az összefogdosott pacákoknak legalább volt valami vaj a füle mögött. Például hogy engedély nélkül tartottak II. világháborús robbanóeszközöket, meg nyilván itt mászkáltak közöttünk ezekkel.

Meg a másik társaság se ártatlan bárányok nyája.

De könnyen változik ez a helyzet olyanná, hogy már olyanokat se keresnek, akiknek valami vaj van a füle mögött, hanem egyszerűen ha eredményt kell felmutatni, akkor vesznek szükséges számú járókelőt és a nyakába varrják.

Ez volt ugye IRA és guildfordi négyek témában.

6. ZorróAszter (szerkesztő)
2015. 11. 28. 8:23

Ja bocs: guildfordi négyek azaz Guildford Four

7. Nyírfa2
2015. 11. 28. 9:53

Jó reggelt!

+++

8. napos
2015. 11. 28. 10:54

Még mindig jobb, ha nemterroristákat üldöznek, mintha valódi terrorakciókat szerveznének, mint itt ott.
Mert arra is van esély.

9. ZorróAszter (szerkesztő)
2015. 11. 28. 10:56

Kedves Nyírfa!

Önnek is szép jó reggelt :o)

10. ZorróAszter (szerkesztő)
2015. 11. 28. 10:57

8. napos
2015. 11. 28. 10:54

Áh! Ezek azért ilyet nem csinálnának. De az ezért aggasztó, hogy megrendelésre illegetik magukat.

11. napos
2015. 11. 28. 12:07

10. ZorróAszter (szerkesztő)
2015. 11. 28. 10:57
A fene tudja. A cigányok lelövöldözése se semmi volt..

12. pettra1
2015. 11. 28. 12:22

Azért vannak ilyen hagyományos buggyantjaink, mint a Budaházy meg a társai, akiket bármikor elő lehet kapni, biztos, hogy van valami saruk. Mint a focilabdás összeesküvők még az elmúltnyócévben, akik a panelban a hetedik emeleten szőtték a terveket. Ez megnyugtató, hogy import terroristákra úgy tűnik, egy darabig nem lesz szükség.

13. ZorróAszter (szerkesztő)
2015. 11. 28. 16:33

Hát ezaz, hogy mindig elő lehet kapni. Itt is nagyon úgy néz ki, jó régóta rajta tartották a szemüket ezeken a figurákon. És mikor Orbán szól, hogy kellene egy kis illusztráció a napipolitikájához, akkor előkapták őket.

Ezért jó, ha az ember manikűröséből főfőbírótnőt, a masszőrjéből meg terrorelhárító főnököt csinál.

Csak kimondja az óhajtást és már ugranak is.

14. ZorróAszter (szerkesztő)
2015. 11. 28. 16:36

11. napos
2015. 11. 28. 12:07

Igen, de ott inkább az volt a gyanús, hogy mintha valaki füttyentett volna, hogy tilos felbujtókat keresni a körön kívül.

És nem annyira az, hogy a titkosszolgálatok irányították a társaságot.

Bár a kommunizmusban állítólag ellenőrizték a besúgókat. A mai katonai titkosszolgálat meg nem?

15. relatív
2015. 11. 28. 19:26

A terrorelhárító szolgálatnak a terroristák felkutatása, a várható elkövetés előtti lefogása, és az állampolgárok biztonságérzetének maximális támogatása a feladata.

Ha alapos ok nélkül riogatja az állampolgárokat ( a parlamenti tájékoztatás pedig már a bűn fogalmába tartozik, mely a napokban minden alapos ok nélkül a " farkassal való ijesztgetésnek " számít ), akkor pedig éppen ellenkezően tevékenykedik aza a bizonyos szolgálat.

A nevetségesség ebben az esetben fájó, mert hiteltelenné teszi a működését IS !

16. ZorróAszter (szerkesztő)
2015. 11. 29. 9:13

Kedves Relatív!

Hát ezaz! Ezt mondom én is.

17. hídavatás
2015. 11. 29. 17:42

A terrorisztikus látványokat nem is árt hárítani, mert még a végén megvalósulnak!

18. ZorróAszter (szerkesztő)
2015. 11. 30. 22:06

A falra festett ördögök és egyéb graffitik eltávolítása nem a terrorelhárítás feladata.

Arra vannak szakosodott takarítócégek.

19. ZorróAszter (szerkesztő)
2015. 11. 30. 22:07

Az ördög falra festése meg pláne nem.

Írja meg véleményét, kérdéseit!

Ez egy mentés. A cikk jelenleg ITT kommenthető »»»»

(A kommentek ide némi késéssel kerülnek át onnan)

Címkefelhő

@hm belfold @hm kulfold @hm kult @hm tech 1919 1956 20111023 2012 12 21 24 óra 56 A hetedik pecsét A természetfilozófia matematikai alapjai Ádám és Éva Adolf Hitler Albert Einstein Aljanépek Alkotmány állatok Alma Álmos álom általános alvási bénultság alvási paralízis Amerikai Népszava Anders Anton Pavlovics Csehov apokríf árják Árpád Atlanti charta ÁVH ÁVÓ Az Élet Értelme Az ember aki túl keveset tudott Bacsó Péter baloldal baromarcú Bary József Bástya elvtárs Bástya elvtárs lánya Bayer Zsolt Bayer Zsolt Orgovány Biblia Bibó Bizánc Bornyi Sándor brainstorming Bristol buddhizmus büntetőeljárási törvény Casablanca cenzor cenzúra Chai Christine Lagarde Churchill Clark Ádám tér Clifton híd Csatáry László Csehov Csillag csuklyás hacker Csurka István De Sade Demokratikus Koalició díj DK Dörner György Durrington Elbert János elhárítás ellenforradalom elővigyázatossági megállapodás előzetes mentesség Eötvös Kollégium Etűdök gépzongorára evangélium évszakok fajelmélet Farkas Mihály Farkas Vladimír fasiszta fekete mise feuillant FIDESZ filozófia fizika Fodor András forradalom földönkívüli filozófusok Galambos Lajos Galaxis útikalauz stopposoknak Galileo Galilei Generalplan Ost genetikailag Gironde globalizáció Gólem Google Google Street View Gömbös Gyula gravitáció gumiló György Gyurcsány Ferenc Hádész Hádész háza hamis vád Hankiss Elemér Harunalrasid a NOLBLOG ESZE Határon túli magyarság Hazug cenzorok HCJD hitel Hmmmm Homérosz hónapok Horthy Miklós Hubble huszárvágás hülyék logikája Hűség színHáza idő IMF Ingmar Bergman irodalomtörténész Isaac Newton Isambard Kingdom Brunel István jakobinusok James Nasmyth Jane Birkin Jézus JOBBIK József Attila Kádár Káin és Ábel Káin gyermekei Kalászos Karancskeszi Katyn Kazár Birodalom Kazária kémbotrány kémkedés kémügy Képíró Sándor KériSzépen Kertész Ákos Kertész Mihály készenléti hitel kettős állampolgárság Kettős mérce KGB Koan kollégium kommunista kontraszelekció Kopácsi Sándor kormány Kövér László köztársasági elnök közgazdasági Köztársaság tér Kubatov Gábor Kun Béla Laborc Sándor Lator László Lázár János liberális liberálisok liberalizmus lincstörvény Ling doktor lipótmezei megnyitás lobogó lobogója logika Löw rabbi Lubjanka Lukács György Lukácsy Sándor Magyar magyar kártya Magyar Köztáraság zászlaja Magyar Köztársaság Magyar Nemzeti Szocialista Párt magyar zászló Magyarország magyarság Maja naptár Manci néni márki Matolcsi Matyica mazochizmus médiatörvény Mein Kampf Michael Curtiz Michelangelo Antonioni MIÉP Miniszterelnök mise MOSZAD mozi Mumus Munka Törvénykönyv Munka Törvénykönyve műfelháborodás műmagyar náci fajelmélet Nagy Imre Nagyítás Nagymama nagypolgárság Nauszikaa Negyedik Köztáraság Nemzeti Felszabadítási Front Nemzeti Hírközlési és Média Hatóság Nemzeti Valutaalap nemzetközi nagytőke Nemzetközi Valutaalap népbiztosok Newton niceai hitvallás niceai zsinat NKVD Nobel nyelvújítás nyelvújító Nyikita Mihalkov nyilas nyilasok Nyírő József nyugger Odüsszeia Odüsszeusz Orbán Orbán Viktor orvos orvos elvándorlás Pál apostol Palócföld Palócország Pap Ignác Parlament patkó Perry Mason Persona perspektíva Pesti srácok Péter Gábor Philosophiae Naturalis Principia Mathema Pi Pieter Bruegel Piros László plágium Platonov Quodlibet Rácz Kálmán Rákosi Rákosi Mátyás Raoul Wallenberg REM rémhír Rendőrség Roosevelt Schmitt Pál sci fi horror Semmelweis Egyetem Sibrik Miklós felüljáró Sigmund Freud Sikorski Soho Solymosi Eszter SS SS Great Britain Stonehenge Szabó Dezső szadizmus szakdolgozat Szálasi Ferenc Szamuely Tibor Szent Korona Szent Korona tan Szent Péter esernyője szeretet Szilvásy György Színről színre Szovjetunió Sztálin T4 program Tanácskormány Tanácsköztársaság Tanú tárgyalás Tarlós Tarlós István Tarski TASZ tél tengeri népek Tiszaeszlár tömegvonzás Trafó transzcendens Turán Turáni Átok Tükör által homályosan Új Munka Törvénykönyv Új Munka Törvénykönyve Új Színház unortodox untermensch übermensch ügyvéd űrtávcső vadászok a hóban Vátra védőügyvéd vérvád vérvád tagadók Veszprém Victor Laszlo Vietkong Vietnami Néphadsereg Viktor Viktor László vlágvége Vo Nguyen Giap Wass Albert Wenceslaus Hollar woodhenge Yankari zászló Zen Zentai Károly zéta Reticuli zuhanás zsidó népbiztosok