ZorróAszter
Mottó: Láttál-e már fa tetején jurtát, mit egy kurta nyelű lándzsa hegye fúrt át?

Nolblog Saját blogom Segítség

Feltöltök

blogolok videót képet hangot

A vízvezetékszerelők sosem alszanak


A Magyar Nemzethez közelálló forrás szerint hatalmas csapást mért a magyar elhárítás a Budapesten működő külföldi kémhálózatokra.

Kiszivárgott egy rejtett kamerás felvétel, amin egy turista orosz nyelven megkérdezi az azóta előzetes letartóztatásba helyezett Galambost, merre van a Váci utca, és ő félreérthetetlenül azt válaszolja, hogy Tam!, és arrafelé is mutat.

Terhelő továbbá, hogy a túrista Galambost tisztán kivehetően
Galubcsik-nak, azaz Galambocskámnak szólítja.


Galambos-Laborc-KGB-s turista foto

Az elhárítás felvétele Galambos és Laborc találkozásáról az orosz túristával


A felvételen látszik, hogy Laborcz ezután megveregeti Galambos vállát, amivel kimeríti a btk. 244. § (3) paragrafusa szerint minősülő másfél rendbeli bűnpártolás tényállását.

További eredmény, hogy a KGB budapesti rezidense konspirációs találkozóra ment az Erzsike presszóba, de már napok óta nem találják.

Mobiltelefonon néha elérhető, de vagy nem veszi fel, vagy egy
Japptvajumatty!” után leteszi.

A magyar rádiófelderítés a MOSZAD szupertitkos belső használatú mobiltelefonhálózatát megtörve a következő beszélgetést rögzítette:

A: Salom! Itt Jichak!
B: Salom! Dávid.
A: Százados úr! Itt vagyok Budapesten. Kőrözök ebben a k*rva metróban. Kiszálltam a Korvin-negyednél. Hol van itt egy kóser étterem? Már három napja nem ettem, csak itt körözök mint egy dögkeselyű. Csupa arab kajáldát találtam csak a gojokon kívül.
B: Mit mondtál, hol vagy?
A: Budapesten. Most szálltam ki a metróból a Korvin negyedben.
B: Te hülye! Az Milánóban van!

A CIA budapesti rezidensét a US Navy speciális, katapultált pilóták mentésére szakosodott helikopteregysége próbálta kimenekíteni. A magasrangú tisztnek az Elvis Presley téren veszett nyoma.

De mikor a helikopter Budapesthez közeledett, és a GPSbe beütötték - Elvis Presley tér, Budapest, a képernyőn három barna pont és egy nagy vörös háromszög jelent meg Miami: 160km felirattal a bal felső sarokban.

Az osztag vészjeleket adott, majd északkeleti irányban elhagyta a magyar légteret. De sajnos félreértés folytán ukrán területen a légvédelem lelőtte őket. A legénység sértetlenül tért vissza szolgálati helyére, a USS Ronald Reagan repülőgéphordozóra. De bejelentették, hogyha ezek a hülye magyarok ezek után továbbra is a NATOban maradhatnak, kérik azonnali leszerelésüket. Addig pedig túszul ejtik a kapitányt és a konyhai kisegítő személyzetet. (A katonák GPS-e azóta is Havannát mutatja.)


Az akcióval kapcsolatban a titkosszolgálatokat felügyelő címeres szakállamtitkár a baloldali sajtótámadásra reagálva arról számolt be, hogy csupán két kisebb veszteséget szenvedtünk a hatalmas eredmények mellett.

Dekonspirálódott az elhárítás legendás szürke eminenciása,
Az AGY, Tarlós István (F004).

És néhány munkatárs nem talált be a munkahelyére, és akikre emiatt a katonai ügyészség körözést adott ki, hátha legalább a katonai rendőrség véletlenül megtalálja őket a tömegben.

A kémügy szálai a Budapest szívében álló Waterhead Irodaházba vezetnek, amit a budapestiek pestiesen csak Fehérházként emlegetnek.

A hekker körökben Anonymusként ismert crackert, P. M.-et ( a csuklyás hekker) azzal gyanúsítják, hogy a választási harc finisében ő csempészte a FIDESZ-es politikusok laptopjának háttérképére Demi Moore egészalakos portréját, ami miatt az akkori ellenzék vezére zavarában Elvtársak!-nak szólította a küldöttgyűlés résztvevőit


Demi Moore egészalakos portréja
Demi Moore ominózus egészalakos portré fotója

A pártszóvivő (jelenleg kormányszóvivő) pedig ekkor ezekkel a szavakkal fordult a debreceni polgármesterhez:

Waszki! Mé mindig én tudom meg utoljára az irányváltást?! Má a nyilas zászlókkal is sz*rban hagytatok a múltkor!!


Elhárítási szakértőnk szerint Rogyion Nyikiforovics Kropotkin alezredes, aki feltehetően azonos a korábban Kelet-Berlinben szolgálatot teljesített Mikaéla Matrejevics Laposnyikovával, és büntetésből helyezték Budapestre, mert vallási okokból nem volt hajlandó az akció idejére levágatni térdig érő szakállát, az Erzsike presszóban Szilvásyval és P. M.-el beszélt meg konspiratív találkozót, amelynek felderítése Jichak Liftslicc főhadnagynak, a MOSZAD ügynökének lett volna a feladata.

Szilvásyék azonban - titkosszolgálati zsargonban szólva - túlspírázták a mutyit (túlkomplikálták a műveletet), ugyanis azért nem találtak oda az Erzsike Presszóba, mert a Rottenbiller utcát még nem nevezték át. A megalapozott gyanú szerint Szilvásy Orbán Viktor ballagási fotóit készült átadni.


Szilvásy-Anonimus konspiratív megbeszélése
Az elhárítás Szilvásy és Anonymus konspiratív megbeszéléséről készült fotója

A sikeren felbuzdulva a Főpolgármesteri Hivatal a Polgári és a Katonai elhárítással egyeztetve további utcanév változtatásokat tervez.


Az elhárítási szakértők a legnagyobb eredményeket a Clark Ádám tér Kodály körönddé és az Alagút Sibrik Miklós felüljáróvá történő átkeresztelésétől várják.

Következő számunkban a kémügy további fejleményei várhatók


2011. 07. 21.


További cikkek »»»»

Ne nézd a hozzászólások dátumát! Szólj hozzá bátran bármikor!

1
1 Jelentkezz be a szavazáshoz!

Hozzászólások

Eddig 23 komment érkezett

1. professzor (látogató)
2011. 07. 21. 3:50

A blog aranyos, vagy inkább aranyozott..DDD. A valóság azonban ennél sokkal megszépitőbb. Én már csak tudom. Olyan mint a távolság. Az ember mindig jobbat képzel annál,mint ami van. És még egy okos megjegyzés....nem zörög a haraszt,ha a keleti szél nem fujja..énmárcsaktudom....DDDD
Most pedig a tényekről. amit errefelé nem szeretnek meglátni. Anno, amikor a gyurcsánycsita moszkvai villámlátogatása során kiderült,,hogy Feri már semmi jóra nem számithat elkövetett disznóságainak erkölcsi terhe miatt, szóval akkor estek el a szocialista guru környezetének esélyei attól,hogy a pumák gázvezetéke, a ne-bukó kapcsán gyurcsány esetleg valamilyen schröderi szerephez jut az európai közös energetikai rendszer irányitásában.
És mit ad Isten, pont akkortájt kezdte fitogtatni az orosz sajtó Putyin és egykori osztálytársa, a Szurgutnyetnyegaz vezetőjének sajátos üzleti kapcsolatait a korábbi Baltikumban, nálunk, a németeknél és svájci üzletek kapcsán. Arról a konstrukcióról beszélek, amelyet általam nem véletlenül, meg nem nevezett üzletbemer hozott létre, Valakivel a háta mögött Svájcban és Ausztriában, és amelynek eredménye,hogy egy miligramm olaj és egyre kevesebb gáz lépheti át ugy az orosz határt,hogy annal számlázásában, kettős számlakibocsátásában ne venne részt a jelzett svájci monstre.
Az ÖMW egyike volt azoknak a cégeknek ,amely vezetői igen közel kerültek ehhez a dologhoz. A Valaki pedig közvetlen részvényfelvásárlásba nem kezdhetett. Kellett neki néhány , gyurcsótányi csőgörény a szabad európa ujkeleti disznóóljából ,akik segitségével egy ilyen portfólióváltást igy lehetett végrehajtani ,ahogy....
Ennyi a sztori nagy vonalakban.

2. ZorróAszter (szerkesztő)
2011. 07. 21. 6:39

Kedves Professzor ÚR!

De hogy kapcsolódik mindez a mai Szilvásy-Galambos-Laborc-Anonymus ügyhöz?

3. professzor (látogató)
2011. 07. 21. 7:02

Galambos és Laborcz is a KGB Dzserzsinszkij főiskolájának végzettei, professzionális un, szilovik....vagyis beszervezett orosz kém...,ez tény. Ezzel tehát a dolog alaprésze rendben is. A titkositott 2o8o-as eljárási jegyzőkönyv, tényállás és dokumentumai pedig azi áltlam jelzett putyini bevásárlásról szól. A többi magyarázza el KEGYEDNEK Szilvássy elvtárs. a nyakigszaros gyurcsótányklán egyik oszlopa.
Az ezredforduló időszakában már nem sok olyan ,aktiv , pozicióban lévő embert tudnék megnevezni a volt keleti blokkban, akik annyira benne voltak a kgb folyamatban,mint ez a két ..zseni. Az oroszok , legalábbis a mostani politikusi generáció pedig ...csak ugy...már rég nem barátkozik senkivel....DDDD

4. ZorróAszter (szerkesztő)
2011. 07. 21. 7:08

Jó-jó! De ki szervezte be Orbán Viktort Oxfordban?

Az angolok, vagy a kínaiak?

Az ominózus elszólása a FIDESZ küldöttgyűlésén ez utóbbit valószínűsíti 8o)

5. Nyifu1
2011. 07. 21. 8:12

..., jó-jó!
Egy kicsit komolyabban. ....
- Állítólag!? ..., amit mi nem tudhatunk, hiszen ezért titok ... - DE PERSZE ERRŐL MÁR AKKOR IS volt szó! ..., az ellenzék szóvá tette, ... s VIZSGÁLAT AKKOR EL IS KEZDŐDÖTT, - akkor lett 80 évre titkosítva! -
.., vagyishogy az történt:
A GyÚrcsány-Bajnai berágott, hogy a titkosszolgálatoktól és az Államigazgatás különböző szintjeiről hamarabb kerülnek az információk a Fideszhez, mint a kormányhoz és az MSZP-hez!
Ezért felkértek egy Külső céget(?!), hogy világítsa mán át az NBH személyi állományát! ..., s ez a külső cég állítólag egy Orosz "Magán Cég"(?!)
....................
..., ilyet még az a Bond, az a James Bond se cseszett még a 22 rész alatt sem!
:))) !
S, ha ez így van, ... ?! - vagy csak megint az a "Fideszfasiszta Diktatúra" ......

6. Nyifu1
2011. 07. 21. 8:21

..., s az a Demi Moor, nem inkább Ibolya Bávid??! .., vagy annak már kopaszabb a homloka?! ....

7. Potrien őrmester
2011. 07. 21. 8:28

...itt nekem egyedül Demi Moore fotója világos... :) Ámbár ott az afrik között mintha látnék valami titkos ügynököt fagylaltot nyalogatni...

8. professzor (látogató)
2011. 07. 21. 8:40

4-re....annak alapján ahogy gyurcsányi tehetséggel heréli a mi Orbánunk is az angolt ugy tünik, hogy a kinaiak voltak rá nagyobb hatással. Döntésnek nem is olyan rossz..DDDD

9. Atlasz
2011. 07. 21. 8:44

7. Potrien őrmester: Demi Moore? Afrik? Ki volna más, mint Ábel ezredes a rengetegben!

10. solide
2011. 07. 21. 8:49

7. Potrien örmester

Jol erzekelem, ha Ön iränyitanä a nyomozäst, rätapintana a lenyegre?

11. Potrien őrmester
2011. 07. 21. 8:52

Atlasz mester!
:)

12. Potrien őrmester
2011. 07. 21. 8:52

10. solide!
Csuklóból!

13. ZorróAszter (szerkesztő)
2011. 07. 21. 9:08

5. Nyifu1 2011. 07. 21. 8:12

Kedves Funyi1!

Akkor most Waterhead vagy Watergate készül?

14. ZorróAszter (szerkesztő)
2011. 07. 21. 9:10

7. Potrien őrmester 2011. 07. 21. 8:28

Kedves Potrien őrmester!

Ha jól látom, Demi Moore is nyalogatott fagylaltot: mintha picit pirosak lennének a mandulái.

15. Nyifu1
2011. 07. 21. 9:38

.., Aztatat még nem lehessen tunnyi! - de az biztos!

16. ZorróAszter (szerkesztő)
2011. 07. 21. 9:41

Jó, de melyiket?

17. Osszián
2011. 07. 21. 14:58

Kifejezetten Szellemes. A téma röhejes, nem az első ilyen jelenség, az irodalomban ilyen röhejnek látta Hasek az I.világháborút, filmen Bacsó az 50-es éveket.
Változatosság, hogy ez már most, stante pede kész nevetség.

18. ZorróAszter (szerkesztő)
2011. 07. 21. 16:13

Kedves Osszián!

Azt szerettem volna megmutatni, hogy nem lehet annyira elmarhulni a témát, hogy eléggé eltávolodjunk ezzel a nagy K. betűs nagy magyar valóságtól.

Önnek mi a tippje: lesz Echte Ungarische Watergate belőle?

19. Osszián
2011. 07. 21. 17:33

Szerintem majd szépen csendesen kezdik agyonhallgatni. Aztán más gumicsontot keresnek.Viszont a hasonlóság ijesztő. Salamonnak volt mégis igaza: nincs új a nap alatt. (A mi volt, ugyanaz, a mi ezután is lesz, és a mi történt, ugyanaz, a mi ezután is történik; és semmi nincs új dolog a nap alatt. (Préd. 1,9) .
Először tragédia, aztán komédia formájában...

De ez már eddig is echte Ungrische Watergate...kémbotrány, amúgy magyar módra.

20. professzor (látogató)
2011. 07. 21. 18:06

Egyrészt ez semmiben sem hasonlit a Watergate jelenségre, másrészt,mint emlitettem, nagyon valószinüsithető , főleg állampolitikai és még inkább gazdaságpolitikai okokból a tények hosszu évekig még takarva lesznek. Ennek oka,hogy orosz oldalon komoly nevek mozognak. Olyanok, akik saját apparátusukon keresztül a közelmult és jelen magyar politikai elitjét percek alatt levadászhatják ,ha akarják. Nem olyan szenteltvizzel telitett srácok a mi politikkusaink. Lásd gyurcsótány és környezete..,de nem kivétel néhány mostani közszereplő sem.
Ebben a dologban tehát kivételesen semmi ...magyar jelenség nincs. Van viszont egy évtizedek óta a keleti blokkban jelen lévő , jól kiépitett orosz és észak-atlanti ügynökhálózat,amely sürün müködik együtt annak érdekében,hogy ezeknek az országoknak a hatalmi piramisait kézben tarthassa. Ballanszirozottan, intelligens módon, ugy beállitva a közvéleményét ezeknek az országoknak, hogy banalizálják a maguk perkeltszaft demokráciájában a dolog igazi jelentőségét.
Aki nem érti próbáljon gondolkodni..DDD

21. ZorróAszter (szerkesztő)
2011. 07. 21. 18:19

Kedves Professzor Úr!

Arra céloztam, hogy a Watergate ügy is úgy indult eredetileg, mint ez: hogy többen, mások szerint csak Kissinger szivárogtatott ki belső információkat. Ennek megakadályozására szervezték meg a "vízvezetékszerelők" csoportját. Értsd: akiknek az volt a feladata, hogy megakadályozzák a belső információk kiszivárgását. És aztán ennek a csapatnak egy részét kapták el a Watergate Irodaházban.

Ennyiben azért talán stimmel a hasonlat? Legalábbis az induló motívum.

Plusz ki tudja, ki mit szeretne kihozni a sztoriból?

22. professzor (látogató)
2011. 07. 21. 19:59

Pénzt, sok , sok pénzt kedves Zorró....DDD

23. ZorróAszter (szerkesztő)
2011. 07. 21. 20:17

Jó-jó! De hogyan?

Írja meg véleményét, kérdéseit!

Ez egy mentés. A cikk jelenleg ITT kommenthető »»»»

(A kommentek ide némi késéssel kerülnek át onnan)

Címkefelhő

@hm belfold @hm kulfold @hm kult @hm tech 1919 1956 20111023 2012 12 21 24 óra 56 A hetedik pecsét A természetfilozófia matematikai alapjai Ádám és Éva Adolf Hitler Albert Einstein Aljanépek Alkotmány állatok Alma Álmos álom általános alvási bénultság alvási paralízis Amerikai Népszava Anders Anton Pavlovics Csehov apokríf árják Árpád Atlanti charta ÁVH ÁVÓ Az Élet Értelme Az ember aki túl keveset tudott Bacsó Péter baloldal baromarcú Bary József Bástya elvtárs Bástya elvtárs lánya Bayer Zsolt Bayer Zsolt Orgovány Biblia Bibó Bizánc Bornyi Sándor brainstorming Bristol buddhizmus büntetőeljárási törvény Casablanca cenzor cenzúra Chai Christine Lagarde Churchill Clark Ádám tér Clifton híd Csatáry László Csehov Csillag csuklyás hacker Csurka István De Sade Demokratikus Koalició díj DK Dörner György Durrington Elbert János elhárítás ellenforradalom elővigyázatossági megállapodás előzetes mentesség Eötvös Kollégium Etűdök gépzongorára evangélium évszakok fajelmélet Farkas Mihály Farkas Vladimír fasiszta fekete mise feuillant FIDESZ filozófia fizika Fodor András forradalom földönkívüli filozófusok Galambos Lajos Galaxis útikalauz stopposoknak Galileo Galilei Generalplan Ost genetikailag Gironde globalizáció Gólem Google Google Street View Gömbös Gyula gravitáció gumiló György Gyurcsány Ferenc Hádész Hádész háza hamis vád Hankiss Elemér Harunalrasid a NOLBLOG ESZE Határon túli magyarság Hazug cenzorok HCJD hitel Hmmmm Homérosz hónapok Horthy Miklós Hubble huszárvágás hülyék logikája Hűség színHáza idő IMF Ingmar Bergman irodalomtörténész Isaac Newton Isambard Kingdom Brunel István jakobinusok James Nasmyth Jane Birkin Jézus JOBBIK József Attila Kádár Káin és Ábel Káin gyermekei Kalászos Karancskeszi Katyn Kazár Birodalom Kazária kémbotrány kémkedés kémügy Képíró Sándor KériSzépen Kertész Ákos Kertész Mihály készenléti hitel kettős állampolgárság Kettős mérce KGB Koan kollégium kommunista kontraszelekció Kopácsi Sándor kormány Kövér László köztársasági elnök közgazdasági Köztársaság tér Kubatov Gábor Kun Béla Laborc Sándor Lator László Lázár János liberális liberálisok liberalizmus lincstörvény Ling doktor lipótmezei megnyitás lobogó lobogója logika Löw rabbi Lubjanka Lukács György Lukácsy Sándor Magyar magyar kártya Magyar Köztáraság zászlaja Magyar Köztársaság Magyar Nemzeti Szocialista Párt magyar zászló Magyarország magyarság Maja naptár Manci néni márki Matolcsi Matyica mazochizmus médiatörvény Mein Kampf Michael Curtiz Michelangelo Antonioni MIÉP Miniszterelnök mise MOSZAD mozi Mumus Munka Törvénykönyv Munka Törvénykönyve műfelháborodás műmagyar náci fajelmélet Nagy Imre Nagyítás Nagymama nagypolgárság Nauszikaa Negyedik Köztáraság Nemzeti Felszabadítási Front Nemzeti Hírközlési és Média Hatóság Nemzeti Valutaalap nemzetközi nagytőke Nemzetközi Valutaalap népbiztosok Newton niceai hitvallás niceai zsinat NKVD Nobel nyelvújítás nyelvújító Nyikita Mihalkov nyilas nyilasok Nyírő József nyugger Odüsszeia Odüsszeusz Orbán Orbán Viktor orvos orvos elvándorlás Pál apostol Palócföld Palócország Pap Ignác Parlament patkó Perry Mason Persona perspektíva Pesti srácok Péter Gábor Philosophiae Naturalis Principia Mathema Pi Pieter Bruegel Piros László plágium Platonov Quodlibet Rácz Kálmán Rákosi Rákosi Mátyás Raoul Wallenberg REM rémhír Rendőrség Roosevelt Schmitt Pál sci fi horror Semmelweis Egyetem Sibrik Miklós felüljáró Sigmund Freud Sikorski Soho Solymosi Eszter SS SS Great Britain Stonehenge Szabó Dezső szadizmus szakdolgozat Szálasi Ferenc Szamuely Tibor Szent Korona Szent Korona tan Szent Péter esernyője szeretet Szilvásy György Színről színre Szovjetunió Sztálin T4 program Tanácskormány Tanácsköztársaság Tanú tárgyalás Tarlós Tarlós István Tarski TASZ tél tengeri népek Tiszaeszlár tömegvonzás Trafó transzcendens Turán Turáni Átok Tükör által homályosan Új Munka Törvénykönyv Új Munka Törvénykönyve Új Színház unortodox untermensch übermensch ügyvéd űrtávcső vadászok a hóban Vátra védőügyvéd vérvád vérvád tagadók Veszprém Victor Laszlo Vietkong Vietnami Néphadsereg Viktor Viktor László vlágvége Vo Nguyen Giap Wass Albert Wenceslaus Hollar woodhenge Yankari zászló Zen Zentai Károly zéta Reticuli zuhanás zsidó népbiztosok