ZorróAszter
Mottó: Láttál-e már fa tetején jurtát, mit egy kurta nyelű lándzsa hegye fúrt át?

Nolblog Saját blogom Segítség

Feltöltök

blogolok videót képet hangot

A napi politika hazánkban nemcsak hogy szemet huny a társadalom viszonylagos képzettségének hiánya felett, hanem mindig is rájátszott arra.

Gondoljunk csak a Trianon kérdéskör kezelésére.

Vagy mikor minden gond nélkül milliók fogadták el a rendszerváltás után, hogy ők nem egyszerű munkások immár, hanem az úri középosztály tagjai, vagy később, hogy nem egyszerű állampolgárok, hanem a burzsoáziához tartoznak (polgárok).

És hogy mindez ilyen pehely könnyen ment, kegyelmes uraink most a Szent Korona tannal vakítanak.

Azt állítják, hogy a Szent Korona tan nem tesz bennünket automatikusan két lábon járó őskövületté, a magyarságnak kutya kötelessége áhítattal állni e csoda előtt. Hiszen az a magyarság, Magyarország, a magyar alkotmányosság legfőbb szimbóluma.

És joggal várják el a keresztkérdések nélküli áhítatot, amit meg is kapnak még a baloldaltól is.


Milyen csodás jogokat biztosít ez nekünk, magyaroknak?

Boross miniszterelnök úr szemlátomást hasznos olvasással tölti unalmas nyugdíjas napjait.

Nagyon helyes, csak nem nyolcvanévesen kellett volna elkezdeni.

Olvasmányai nyomon követhetők azokból a dörgedelmekből, amivel ráripakodik másnap - miután végzett egyel - az ország tudatlan közvéleményére. Vagy legalábbis szegény Napkeltés műsorvezetőre.

Manapság már az Alkotmányelőkészítő bizottságot gazdagítja friss olvasmányaival: Trianon, Szent Korona tan, sumer-magyar rokonság, teológiai kislexikon, stb.

Isten óvjon bennünket attól, hogy most fanyalodjon időskori lelkesültségében a Mein Kampfra, mert akkor szép új alkotmányunk utolsó szavai így hangzanak majd: "Heil Hitler!"

Kik is azok a magyarok, akiknek ezeket a gyönyörű jogokat biztosította a Szent Korona tan?

Az én jobbágyivadék őseim, akik generációk óta római katolikus magyar anyanyelvű, csak magyarul tudó dolgos parasztok, majd munkások, bányászok voltak?

Nem szeretnék biológiai természetű kitérőt tenni a lovak anatómiai felépítésével kapcsolatosan, így csak szelíden azt mondom, nem.


Magyarnak a magyar nemesség tartotta magát. Akkor is ha mondjuk Klebersbergnek vagy Pallavichininek hívták, és esetleg egy szót sem tudtak magyarul, és a felmenői közül egyetlen egy sem.

Mik voltak az én szegény felmenőim a magyar nemesség szemében? Mezőgazdasági vagy házi robotgépek. Magyarságuk annyit számított, mint ma a mikrohullámú sütőnél. Milyen praktikus, hogy van hozzá magyar nyelvű használati utasítás, és magyarul van kiírva hogy bekapcs.

Ezért én azt szeretném ajánlani értelmesebb honfitársaimnak, akik nem az 5%-ot kitevő nemesség leszármazottja, hogy mondjunk nemet a Szent Korona tanra.

Mi aztat nem szeressük!

Kérem ismételni.


2010. 11. 04.


További cikkek »»»»

Ne nézd a hozzászólások dátumát! Szólj hozzá bátran bármikor!

1
4 Jelentkezz be a szavazáshoz!

Hozzászólások

Eddig 25 komment érkezett

1. harunalrasid
2010. 11. 04. 13:21

szent korona tan, szent jobb, szenteste, szenté avatás - most még csak boldog -azt a szentségit neki, stb.
hát, ha a szent korona tan munkahelyteremtő lesz, értékállóvá teszi a nyugdíjakat és ráadásul biztosítja a hiánycél tartását is, hát isten neki, fakereszt, legyen.
de attól tartok, pusztán egy szenteskedő alkotmány ehhez kevés lesz, szent ide, korona oda!

2. granicsar
2010. 11. 04. 13:30

Én nemes vagyok, ezért igen. Mi szeretjük. A buta parasztokat meg, akik nem tudják mi a Szent Korona tan, meg nem szeretjük. Annak ellenére, hogy 1848-ban, mi nemesek, önként lemondtunk minden előjokunkról és beemeltünk mindenkit a Szent Korona testébe. Onnantól fogva mindenki egyenlő. Ja, a mai modern alkotmány nem biztosít annyi jogot az egyénnek, mint amit a Szent Korona. A mai magyar alkotmány és törvények a jobbágyság korát idézik... Már ha csak a kötelező lakcímre gondolok..
Szóval a paraszt a tizedik generációban is csak paraszt marad.

3. ejmiakő (látogató)
2010. 11. 04. 13:59

No, ez igazi nébutítás. Nem is idéz semmit abból, amit mocskol.

4. יום רביעי (látogató)
2010. 11. 04. 14:06

Szia
ZorróAszter
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Rátámadt a gyerekét elgázoló autósra a feldühödött édesapa

Megtámadta a balesethez kiérkezõ mentõápolót és gépkocsivezetõt kedden délután annak a gyermeknek az édesapja, akit egy autóbaleset során az egyik autó elsodort.

Információnkat megerõsítette Benkó József, az Országos Mentõszolgálat dél-dunántúli régiója Tolna megyei kirendetségének vezetõ mentõtisztje. Mint arról korábban hírt adtunk, a kisgyermek könnyû sérülést szenvedett, miután egy kisteherautó és egy személygépkocsi összeütközött. A kisteherautó felhajtott a járdára, s az anyja mellõé elsodorta a babakocsival együtt a kisgyermeket.

Benkó József elmondta, az anyuka a karjában vitte a mentõápoló elé a gyermeket, aki azonnal elkezdte vizsgálni, akkor érkezett a helyszínre az apa. Õ elõször a gázolót kezdte el bántalmazni, majd megtámadta a mentõápolót és a gépkocsivezetõt is. A két mentõs közül a gépkocsivezetõ nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. – Az apa ellen a rendõrség közfeladatot ellátó személy elleni erõszak miatt indított eljárást – húzta alá.

teol.hu

teol.hu/tolna/kek-hirek-bulvar/ratamadt-a-gyereket-elgazolo-autosra-a-felduhodott-edesapa-335872

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tabuvá _ nyiványított _ letagadott _ cigánybûnözés. Szabadság kedves elftársak! Bravó lelkes kápó - felügyelõk, cenzorok, CIGÁNYIA ÁVO-sai, szorgalmas Gestápó önkéntes ügynökei!

5. professzor (látogató)
2010. 11. 04. 14:16

Lenne egy kérdésem hozzád plebejus-blogger???Mit gondolsz te vagy én kik voltunk a demokrata-szolidáris gyurcsótánykormány szemében.?????Na erről is vezekelj már néhány gondolat erekjéig...DDDD

6. ZorróAszter (szerkesztő)
2010. 11. 04. 16:16

Kedves Granicsar!

Akkor ott lehet a probléma, hogy engem elfelejtettek. Mármint Önök közé emelni.

"Szóval a paraszt a tizedik generációban is csak paraszt marad."

Köszönöm. Én is ezt a gondolkodást szerettem volna kiemelni.

Remélem, Önnek ezt nem a Szent Korona sugallta.

7. ZorróAszter (szerkesztő)
2010. 11. 04. 16:18

Kedves Ejmiakő!

Elnézést, hogy félreérthető voltam.

Nem a Szent Korona című könyvet szerettem volna bírálni.

8. ZorróAszter (szerkesztő)
2010. 11. 04. 16:20

Kedves Professzor!

"Lenne egy kérdésem hozzád plebejus-blogger???Mit gondolsz te vagy én kik voltunk a demokrata-szolidáris gyurcsótánykormány szemében.?????Na erről is vezekelj már néhány gondolat erekjéig...DDDD"

Ön nyilván úriember volt s maradt is.

9. granicsar
2010. 11. 04. 16:26

6
Közzénk emelni? Akkor kérlek téged is szépen üldöztek volna a parasztból uralkodó osztályá lett elvtársaid. Megfosztottak volna vagyonodtól, nevedtől, elküldtek volna Szibériába, nem járhattál volna egyetemre.
Egyenrangúak vagyunk már régóta, több mint 16O éve. Csak még mindig nem tanultátok meg, hogyan kell "közzénk" bekerülni. Megmondjam? Tanulni kell, dolgozni kell értelmesen és nem acsarkodni arra, akinek jobban megy, hanem igyekezni.
De a paraszt mentalitást a véretekben van. Az irigység, a restség, a tudás lenézése stb. Utáltok ti mindenkit:: urat, nemest, zsidót, gazdagot, mindenkit, aki különb nálatok.

10. ZorróAszter (szerkesztő)
2010. 11. 04. 16:32

Kedves Granicsar!

Félek, meg fognak vádolni, megkértem Önt, illusztrálja a gondolataimat.

"Egyenrangúak vagyunk már régóta, több mint 16O éve."

Ezt utólagos önkritikának vegyem? (Ön eddig háromszor is leparasztozott.)

11. granicsar
2010. 11. 04. 16:46

1O
Ön ezt sértésnek vette? Ejnye-ejnye. Azt hittem, büszke a számazására :)
Ja, olvassa csak el, mekkora szamárságot írt. Tele irigységgel, gyűlölettel és butasággal. Idézem
"Magyarnak a magyar nemesség tartotta magát. Akkor is ha mondjuk Klebersbergnek vagy Pallavichininek hívták, és esetleg egy szót sem tudtak magyarul, és a felmenői közül egyetlen egy sem."
Hát ez pld. micsoda? A magyar nemességet bárki elnyerhette, nemzetiségtől függetlenül. Vallástól függetlenül. A nemesség polgárjogot jelentett és szavazati jogot. Az ön ősei valószínüleg vagy szláv, vagy vlach vagy sváb betelepítettek lehetettek. Semmivel nem különböztek ebben a tekintetben a nemességtől.
"Kik is azok a magyarok, akiknek ezeket a gyönyörű jogokat biztosította a Szent Korona tan?"
Először csak a nemességnek, amelynek nagy része bizony hétszilvafás, vagy armorális nemes volt. Legtöbbször paraszti sorban, vagy valamilyen mesterséget űzött.
1848 után meg mindenkinek.
Egyébként MO-n a lakosság kb. 4-5%-a volt nemes. Ezeknek volt szavazati joguk. A Nagy Francia Forradalom után vagyoni cenzust vezetett be az akkor forradalmi kormány. A lakosság kevesebb mint 1% szavazhatott. Na, mondjuk ott senkinek nem volt azelőtt szavazati joga.
Szóval, kedves paraszt ivadék. Olvasson sokat, művelődjön, tanuljon és egyszer talán "közzénk" tartozónak fogja érezni magát, jelentsen ez bármit önnek.

12. ZorróAszter (szerkesztő)
2010. 11. 04. 16:57

Kedves Granicsar!

"Ön ezt sértésnek vette? Ejnye-ejnye. Azt hittem, büszke a számazására :)"

Öntől semmiképpen.

"egyszer talán "közzénk" tartozónak fogja érezni magát, jelentsen ez bármit önnek."

Isten ments!

Még szerettem volna megköszönni, hogy kitért a nemzetiségek megitélésére is. Én erre nem akartam eredetileg, mert túl terjengős lett volna.

13. granicsar
2010. 11. 04. 17:01

12
Szóval, nem szeretne "közénk" tartozni? Akkor miért van felháborodva, hogy nem tartozik "közzénk"?

Ja, a nemzetiség kérdését ön feszegette. Persze, azt ön nem tudhatja, hogy a modern nemzetfogalom a 19. szazadban alakult ki és hát a Szent Korona tanra kevés hatással volt.

14. ZorróAszter (szerkesztő)
2010. 11. 04. 17:14

Kedves Granicsar!

"Szóval, nem szeretne "közénk" tartozni? Akkor miért van felháborodva, hogy nem tartozik "közzénk"?"

Hol olvasta Ön, hogy Önök közé szeretnék tartozni? Az csak gépelési hiba lehetett.

"Ja, a nemzetiség kérdését ön feszegette."

Szerintem nem, de várom értékes hozzászólását ebben a kérdésben is.

15. granicsar
2010. 11. 04. 17:23

14
Ugyan, nem emlékszik erre=

6. ZorróAszter (szerkesztő)
2010. 11. 04. 16:16
Kedves Granicsar!

Akkor ott lehet a probléma, hogy engem elfelejtettek. Mármint Önök közé emelni.

Egyébként nem szándékozom tovább folytatni a kommentelést. Ön itt meglehetősen új emberke, még egy kicsit pedálozzon és csiszolja az írásait. Sajnos még aluról sem üti meg az itteni színvonalt.
További jó szórakozást!

16. ZorróAszter (szerkesztő)
2010. 11. 04. 17:29

Kedves Granicsar!

"Akkor ott lehet a probléma, hogy engem elfelejtettek. Mármint Önök közé emelni."

Sajnálom, hogy szavaimat úgy értelmezte, belőlem a sértődött mellőzöttség szól.

Köszönöm a tanácsait és véleményét.

És Önnek is további jó szórakozást.

17. wesz (látogató)
2010. 11. 04. 18:12

Szavazzunk rola, de ha a megjeleno tobbseg megszavazza, akkor utanna qrva nagy kuss legyen.

Mellesleg, egy szent korona tanos alkotmany koszono viszonyban sincs a maguk, mert hat kidomboritotta a parasztsagat, munkas-paraszt 60 eves remalmaval, a meggyilkoltakkal, a kitelepitettekkel, a meghurcoltakkal. Merthogy az egy Munkas - Paraszt rezsim volt, ha jol emlekszem, megtuzdelve muszereszekkel, nyereg varrokkal, szakmunkasokkal, badogos es vizvezetek szerelokkel. Volt jo 50 evuk, elqrtak. Most mi jovunk.

Amugy arra kivancsi lennek, hogy hogy veszi be a gyomra a milliardos fo szonokukat, a rozsadombi proletart, aki a mai napig egy elzabralt zsido ingatlanban tengeti szereny napjait.

18. mikipapa
2010. 11. 04. 18:47

Milyen hangulatos ez a "per maga", uhaim, folytassák, kéhhhem! :-))

19. ZorróAszter (szerkesztő)
2010. 11. 04. 19:32

Kedves Wesz!

"Most mi jovunk."

Önök jönnek (vissza?), de KIK?

Nyilasok, grófok, értelmiségiek, orvosok, nemesek, egyetemisták, anarchisták, ... ? KIK?

20. Atlasz
2010. 11. 04. 22:41

18. mikipapa : Abszolute, kéhlek szépen! Elvéghe nem vagyunk pavasztok!

21. Most mi jövünk! (látogató)
2010. 11. 08. 13:37

Hányadék komuunista propaganda. Téged fel kéne pofozni! Menj a picsába, ZorróAszter!

22. Most mi jövünk! (látogató)
2010. 11. 08. 13:39

Javítva:

Hányadék, kommunista propaganda. Téged fel kéne pofozni! Menj a picsába, ZorróAszter!

23. ZorróAszter (szerkesztő)
2010. 11. 08. 22:08

Kedves Most mi jövünk!

Még helyesebben:

Hányadék, peszkos komenista propaganda. Téged fel kéne pofozni! Menj a picsába, ZorróAszter!

24. mail (látogató)
2011. 03. 26. 17:53

Rohadt szemét vörös senkiházi mesterházy pribékek ébresztő!!!!!!

25. ZorróAszter (szerkesztő)
2011. 03. 27. 17:09

24. mail (látogató) 2011. 03. 26. 17:53

Kedves Mail (látogató)!

Felébredtünk. És most????

Írja meg véleményét, kérdéseit!

Ez egy mentés. A cikk jelenleg ITT kommenthető »»»»

(A kommentek ide némi késéssel kerülnek át onnan)

Címkefelhő

@hm belfold @hm kulfold @hm kult @hm tech 1919 1956 20111023 2012 12 21 24 óra 56 A hetedik pecsét A természetfilozófia matematikai alapjai Ádám és Éva Adolf Hitler Albert Einstein Aljanépek Alkotmány állatok Alma Álmos álom általános alvási bénultság alvási paralízis Amerikai Népszava Anders Anton Pavlovics Csehov apokríf árják Árpád Atlanti charta ÁVH ÁVÓ Az Élet Értelme Az ember aki túl keveset tudott Bacsó Péter baloldal baromarcú Bary József Bástya elvtárs Bástya elvtárs lánya Bayer Zsolt Bayer Zsolt Orgovány Biblia Bibó Bizánc Bornyi Sándor brainstorming Bristol buddhizmus büntetőeljárási törvény Casablanca cenzor cenzúra Chai Christine Lagarde Churchill Clark Ádám tér Clifton híd Csatáry László Csehov Csillag csuklyás hacker Csurka István De Sade Demokratikus Koalició díj DK Dörner György Durrington Elbert János elhárítás ellenforradalom elővigyázatossági megállapodás előzetes mentesség Eötvös Kollégium Etűdök gépzongorára evangélium évszakok fajelmélet Farkas Mihály Farkas Vladimír fasiszta fekete mise feuillant FIDESZ filozófia fizika Fodor András forradalom földönkívüli filozófusok Galambos Lajos Galaxis útikalauz stopposoknak Galileo Galilei Generalplan Ost genetikailag Gironde globalizáció Gólem Google Google Street View Gömbös Gyula gravitáció gumiló György Gyurcsány Ferenc Hádész Hádész háza hamis vád Hankiss Elemér Harunalrasid a NOLBLOG ESZE Határon túli magyarság Hazug cenzorok HCJD hitel Hmmmm Homérosz hónapok Horthy Miklós Hubble huszárvágás hülyék logikája Hűség színHáza idő IMF Ingmar Bergman irodalomtörténész Isaac Newton Isambard Kingdom Brunel István jakobinusok James Nasmyth Jane Birkin Jézus JOBBIK József Attila Kádár Káin és Ábel Káin gyermekei Kalászos Karancskeszi Katyn Kazár Birodalom Kazária kémbotrány kémkedés kémügy Képíró Sándor KériSzépen Kertész Ákos Kertész Mihály készenléti hitel kettős állampolgárság Kettős mérce KGB Koan kollégium kommunista kontraszelekció Kopácsi Sándor kormány Kövér László köztársasági elnök közgazdasági Köztársaság tér Kubatov Gábor Kun Béla Laborc Sándor Lator László Lázár János liberális liberálisok liberalizmus lincstörvény Ling doktor lipótmezei megnyitás lobogó lobogója logika Löw rabbi Lubjanka Lukács György Lukácsy Sándor Magyar magyar kártya Magyar Köztáraság zászlaja Magyar Köztársaság Magyar Nemzeti Szocialista Párt magyar zászló Magyarország magyarság Maja naptár Manci néni márki Matolcsi Matyica mazochizmus médiatörvény Mein Kampf Michael Curtiz Michelangelo Antonioni MIÉP Miniszterelnök mise MOSZAD mozi Mumus Munka Törvénykönyv Munka Törvénykönyve műfelháborodás műmagyar náci fajelmélet Nagy Imre Nagyítás Nagymama nagypolgárság Nauszikaa Negyedik Köztáraság Nemzeti Felszabadítási Front Nemzeti Hírközlési és Média Hatóság Nemzeti Valutaalap nemzetközi nagytőke Nemzetközi Valutaalap népbiztosok Newton niceai hitvallás niceai zsinat NKVD Nobel nyelvújítás nyelvújító Nyikita Mihalkov nyilas nyilasok Nyírő József nyugger Odüsszeia Odüsszeusz Orbán Orbán Viktor orvos orvos elvándorlás Pál apostol Palócföld Palócország Pap Ignác Parlament patkó Perry Mason Persona perspektíva Pesti srácok Péter Gábor Philosophiae Naturalis Principia Mathema Pi Pieter Bruegel Piros László plágium Platonov Quodlibet Rácz Kálmán Rákosi Rákosi Mátyás Raoul Wallenberg REM rémhír Rendőrség Roosevelt Schmitt Pál sci fi horror Semmelweis Egyetem Sibrik Miklós felüljáró Sigmund Freud Sikorski Soho Solymosi Eszter SS SS Great Britain Stonehenge Szabó Dezső szadizmus szakdolgozat Szálasi Ferenc Szamuely Tibor Szent Korona Szent Korona tan Szent Péter esernyője szeretet Szilvásy György Színről színre Szovjetunió Sztálin T4 program Tanácskormány Tanácsköztársaság Tanú tárgyalás Tarlós Tarlós István Tarski TASZ tél tengeri népek Tiszaeszlár tömegvonzás Trafó transzcendens Turán Turáni Átok Tükör által homályosan Új Munka Törvénykönyv Új Munka Törvénykönyve Új Színház unortodox untermensch übermensch ügyvéd űrtávcső vadászok a hóban Vátra védőügyvéd vérvád vérvád tagadók Veszprém Victor Laszlo Vietkong Vietnami Néphadsereg Viktor Viktor László vlágvége Vo Nguyen Giap Wass Albert Wenceslaus Hollar woodhenge Yankari zászló Zen Zentai Károly zéta Reticuli zuhanás zsidó népbiztosok